Monday, August 23, 2010

Sepi Itu Indah?..

Benarkah sepi itu indah?...kesepian itu ada waktunya amat mencengkam jiwa...Saat ini, bermacam rasa melanda...bahagiakah sebenarnya?...atau hanya cuba berpura-pura?.. Aku dah mulai bosan dengan perjalanan hidup yang bukan pilihan dari hati...terpaksa ke?...aku dah cuba ikhlaskannya..tapi rutin perjalanan hidup itu yang buat aku rasa bosan dan rasa harus ada titik noktahnya...

Dah lama aku menyepikan diri..dalam ertikata lain dah lama juga tak masuk blog sendiri.. Sibuk dan juga tiada apa tuk aku kongsikan di sini. Mungkin lebih banyak masa di FB saja...lebih mudah..

Sekarang Bulan Ramadhan...projek setiap tahun jual biskut raya... Dalam masa yang sama projek tanam keledek..lepas raya kembali semula projek cendawan..kerja pun bersusun yang menunggu..Dah tinggal sorang2 kat opis, rasa nak menjerit gak..keje cam robot... cakap dengan dinding.. Otak beku...tiada siapa nak dibawa berunding dan berbincang, apatah lagi bertukar pendapat....semuanya kena wat keputusan berani mati..hehehe..gilerrr betul2 giler...tensionnnnyaaaa..


Ogos...banyak perkara berlaku...dah tak larat aku nak senaraikan lagi..biarlah..biarlah ia pergi..redha jeklah...

1 comment:

zetty said...

selamat menjalani hari-hari mendatang....