Saturday, December 20, 2008

Lu FiKiRLaH SeNDiRi...

Apa Yang Anda Lihat?
(Gambar nie di ambik sendiri...Bukan copy dari org lain yer..tempat di Dataran Segamat di khalayak ramai)
Renung-Renungkan Dan Selamat Beramal...

14 comments:

illaieylla said...

ni spesis gersang tahap apa ni....
bwk2 le bertaubat

darling elle said...

skodeng ke sue...hahhahaha

sue onn said...

Elle: aku tak skodenglah elle dia yg tunjuk..aku shoot je..hahaha..tapi rasanya ko faham apa yang aku nak sampaikan..HATI MAU BAIK...

Kak Illa: hehehe... tak taulah gersangnyer tahap apa..segersang gurun sahara kut..

para sahabat jgnlah dok tgk adegan tu tapi perhatikan sapa yg buat tu...sapa nak jawab???

The Hobbit Frodo - The Ring Barrier said...

LALALALALLALALALAL ~~~~~~

UIK ~~~ Saper yang gersang sangat nak beromen depan khalayk neh??? lalalalallala (sambil skodenk dgn lebey dekat)

wah seh ~~~ kasut howdow nyew!!!! bebudak bedua yg baju sama kaler ni mmg nak kene kurung sekalik dalam kandang "babas" nun kat hujung slangor tuh!

p/s: pompuan tu "pasang" ker kak sue??? x jelas lerrrr .... if "pasang" mmg memalukan!!!!

fyena said...

pasang?tudung ke nain.....hhehehehe....fyna nmpk mmg dia pasang la nain...mmg memalukan...anak buah fyna lagi best dia ckp dia nmpk dak laki tutup muka pmpn tu jek...hehe

sue onn said...

hehehe...aku snap dr jauh nain tu tak jelas..dah abis zoom dah..ada pasanglah..tu wa cakap sama lu..Hati Mau Baikkk..

fecca said...

hmmm... manusia mengejar kegembiraan jew... neh lah jadik nyew...
neh yg k.sue sempat z0om & snap...
yg 'trlepas pandang' plaks cmne??...

sy nmpak makhluk ke-3 kt citu.. ho0hoh0ho~~ besalah, bila hanya ADAM & HAWA je yg brsama... muncul lah makhluk ke-3...
bahaye tul manusia neh!!

Sabiah said...

kak sue...apsal xg dekat lagi.haha.kalau ramai2 dtg tgk secara live tue,confirm dia angkat kaki...

kt kg. sy,ms tgh mandi sungai biase tgk adegan2 cam ni.pastu sj ajak sedara mara sepupu sepapat memeriahkan suasana tempat tu.ngeh2.....

sue onn said...

fecca : nie diambil ngam2 masa tu akak kuar dr pejabat JPS yg dok bertentangan ngan tempat kejadian..hehe yg terlepas pandang tu heheh sebab takde wartawan edisi siasatlah kat sana..

sabiah: kalau ambik dekat2 dia larilah...terlepas lah akak nak jd wartawan..heheh utk pengetahuan sabiah lepas kami reramai ambik gambar termasuk staff di JPS..kami bersorak ramai2...dia perasan ..pastu bangun tanpa perasaan bersalah. ada sorang pakcik kat JPS nie gi dekat2 sound "siput babi" yang melekat tu..

kertas biru said...

buat malu betul ler..nie dah gersang tahap gabah dah hehe..

Anonymous said...

kak sue!!!
pasal tak baling kasut cam bush kene tu..
lagik lew dramatik sket adegan bingai tu..
astagfirullahaladzim..
kalu kite yang jumpe... confirm aku duk sebelah die bagik tazkirah...
memang hebat idea nain tu...
kalau kurung dlam kandang babas ni...
mintak2 taubat nasuhah...
hati mau baik lah..
betul lah kak sue!!!
biar kite macam ni..
tapi jgn le sampai macm tu...
seb bek aku dah kawen...
dah kawen pun tak de nak tunjuk cam tu depan orang..
sengal!!!

HafizAdam said...

dah kawen pun haram beromen kat khalayak, wahai anonymous..
haha

Qaseh said...

fuh..dasatnyer...dah terang-terangan melakukan maksiat...

Web Sutera said...

Aiseyman, aku dok tengah perati lah ni. Aduhai anak bangsaku!

Kesian mak bapak dia org.