Tuesday, January 6, 2009

DaH MaKiN BeSaR!

Pagi tadi sebelum pergi kerja sekali lagi aku pi jengah bangsal. Sekarang pagi dah jadi rutin sebelum pergi kerja aku akan siram dulu bag-bag cendawan tu.

Pagi ni nampaknya cendawan-cendawan tu dah mula membesar.
Mak aku berleter jugak..hari-hari ambil gambar. Lama-lama cendawan tu pun takut nak keluar. Hahahaha... betul juga cendawan pun takut gak tengok aku asyik dok ambik gambar. Tapi nak buat cam mana kan..nak kongsi gembira dengan kawan-kawan lain gak yang berdebar-debar gak menanti. Makanya aku snap gak gambar cendawan pagi tadi..hahaha....




8 comments:

GC said...

waaAAAHHH...!!! best sungguh la. mesti debaran menunggu dah hilang kan. lepas ni buleh rasa cendawan goreng, he3x ;P

sue onn said...

boleh2..turun chaah lah cik GC..

Sabiah said...

yeay!!

xsabar nak makan cendawan hasil usaha kak sue...hehe.

kak sue..sy dah book awl lg kannnnn.

darling elle said...

sue aku nak cendawan fresh nie....

sue onn said...

elle ngan sabiah kena turun chaah lah kalau mau cendawan...takpe ada rezeki aku turun kl bawa utk korang semua..

diZZy GeoloGist said...

wah..wah..
sue onn ade project tanam cendawan upernye..
dah di tuai blom cendawan tu..

Nadine Zuharra said...

seronoknya tgk cendawan ni dah keluar..fresh betul,kalau petik terus masak sure sedap punye..hehe

sempena tahun baru ni,nadine doakan agar sue terus sukses lagila dlm bisnes..tak kisahla cendawan ke,or ape2 je..insyaAllah rezeki ada di mana2.. : )

sue onn said...

ye Dizzy..baru nak mencuba. baru tuai makan sendiri dan bagi jiran2 rasa dulu..

thanks nadine...semoga kejayaan juga bersama awak