Tuesday, September 29, 2009

KHaS aiDiLFiTRi

Dah lama dibiarkan bersawang blog aku nie.Tiada cerita baru, ditambah dengan mood malas yang amat. Hari ni baru mula kerja. Hari nie merajinkan diri untuk bersihkan sawang-sawang yang dah penuh dalam rumah nie.



Layan gambar jelah ye. Aku dah tak reti nak bercerita dah nie.



Nie sebahagian ahli keluarga aku.
( dari kiri..Zura (anak buah aku yg study kat Mesir.... Anak Kak Siti). Kak Siti (kak Ipar aku), Ehemmm..yang sebelah dia tu pikir sendiri lah yer, Apiz (satu-satunya adik lelaki aku, Kak Ina (akak no 2), Kak Sal (akak yang sulung...yang sulung perempuanlah tapi dia no 2 ikut susunan adik beradik)
Yang depan kecik sekali tu...Aina (anak buah aku.. anak Kak Sal), yang tengah-tengah nie pulak...Bonda tercinta..sebelah Bonda lak Izati (anak buah ..anak Kak Sal) dan yang terakhir sekali Aliff (anak buah aku..anak Kak Ina)
(tiada dalam gambar..Abg aku, abg Zul (abg ipar aku), Amirul Afifi, Amirul Asyraf, Amirul Aiman Haikal dan Kakak Jann (anak buah aku @ anak Kak Sal dan Abg Zul.)



Yang nie keluarga kakak aku.. lengkap semua ada nie.
Anak dengan mak dan ayah dah sama besar dah

Yang ini... pose istimewa buat semua. Ahakkksss...

Buat kalian semua..teman-teman blog, teman-teman seperjuangan dalam apa jua bidang, teman-teman sekolah yg dah bersepah entah dimana termasuk teman-teman sekuliah di UTM yang juga makin hilang khabar berita ...semoga kalian berbahagia selalu dan rasanya belum terlewat tuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri ... Maaf Zahir dan Batin.

2 comments:

The Hobbit Frodo said...

hihihihihihi ....


selamat raya kak sue.
maaf zahir batin ...
xoxoxoxoxo ~ cantixx jerrr
hikhihikhik
kem salam yg blaja mesir


Hugz

Sabiah said...

salam raya kak sue..

cuti raya lg ke.
hampir2 xdpt cam mana satu kak sue.hihi