Tuesday, May 8, 2012

5 Tahun RAMFC

Tahun ini genap 5 tahun bersama RAMFC. Ramlee Awang Murshid Fan Club telah mempunyai namanya sendiri. Aku sangat berbangga kerana menjadi generasi pertamanya. 5 tahun susah senang, tangis dan tawa sama-sama kami lalui. Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula hubungan yang bernama persahabatan. Tiada janji manis mahupun habuan untuk melalui tempoh itu. Dia tahu, aku tahu dan kamu juga tahu apa yang berharga dan tidak dapat dijual beli dimana-mana akan nilai hubungan itu.

Pendapat kami selalu berbeza tetapi kami tetap mampu bersama.


Sudah menjadi tradisi, tahun ini Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 menjadi saksi kembali. Sesibuk manapun jadual kerja aku, aku tetap akan hadirkan diri. Kali ini bukan sahaja Pelancaran Sunan Musafir novel karya Tn Ramlee Awang Murshid tetapi juga pelancaran novel Macedonia: Alexander Agung hasil karya Tn Web Sutera ( InsyaAllah akan aku ulas setelah usai membaca nanti).

Buku-buku pilihan aku


Siapa tidak bahagia andai punya teman yang baik belaka. Aku bangga kerana  punya sahabat sepertimu. Kamu tahu siapa diri kamu yang aku maksudkan. Terima kasih untuk kenangan terindah. Sungguh sampai bila-bila pun tidak akan aku lupakan. Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan dan keberkatanNYA.


Aku bersama mereka yang bakal  membawa RAMFC maju kehadapan.

Kamu ada sahabat yang hebat begini? Saya ada... 

Ini sudah tidak tahu generasi yang ke berapa..dari generasi pertama hingga terkini sudah bersama-sama...senpai n kohai..juga sempoii...

1 comment:

Haslinda Zain said...

terima kasih senpai :)