Friday, November 21, 2008

MaMPu Ke aKu BuaT BeNDa Nie?

Semalam 20 November 2008 ...langkah kedua bermula setelah langkah pertama aku lakukan..hehehe cam tak percaya je..bangsal utk projek cendawan aku dah mula dibuat oleh abg ipar aku..semalam bila balik dari keje aku tgk bangsal tu dah mula dibuat..tapi dalam 60% lah..hati aku masih terdetik lagi..betul ke aku nak buat projek cendawan nie?..cam tak percaya pun ada..tapi dengan modal yang aku dah kuarkan ..aku kena teruskan dan aku kena buktikan..ini bukan semata2 angan2 kosong aku.
Terima kasih buat Mak yang menyokong aku 100% dan keluarga ku yg lain..kali ini mereka sokong aku sepenuhnyer... hehehe... mestilah sokong duit aku sepenuhnyer yg kuar. Thanks a lot utk sahabat merangkap tukang nasihat merangkap kakak dan merangkap punching bag aku..hihihi..sis Atie..thanks a lot kerana sentiasa di hatiku (hihi.. sebab jauh takleh guna perkataan disamping) dalam apa jua keadaan.. dikala bulan mengambang..di kala bulan separuh..di kala bulan penuh dan dikala langit tiada bulan..aku tak perlu luah ko paham segalanya.
Sehingga saat nie aku masih berkira2 ...mampukah aku laksanakan projek nie...hahaha dah giler duit dah kuar lagi nak main teka teki. Ya Aku Akan Teruskan!!!..Moga kejayaan akan sentiasa bersamaku...

7 comments:

kertas biru said...

pasti berjaya su, jangan mudah putus asa dan sentiasa berfikiran positif. Sapa lagi nak majukan kita kalau bukan diri kita sendiri betul tak?.Semoga sukses selalu.thank you adik su.

Sabiah said...

kak sue...kalau bisnes cendawan ni berjaya nnt,sy nak order dgn kak sue la.mana tau kot2 dpt diskaun.he

semoga berjaya! =)

sue onn said...

utk sabiah diskaun special punya...hehehe sbb selalu tolong belikan buku..

fecca said...

fulamak k.sue... meh jual "cendawan goreng" dgn sy... senang sket k.sue nk cepat jadi kaye-raye... jutawan... yesSSss!! hehehe~~

Nadine Zuharra said...

moga2 berjaya..Doa dan tawakkal..InsyaAllah diberkati olehNya..

fyena said...

semoga berjaya kak sue.....
wah...akak kita nak jadi usahawan berjaya...
gud luck n all d best

chayok2...

p/s: klu akak nak belanja fyena mamam cendawan x pelah...fyena x pndi mamam cendawan..hehehe (nak ke akak bg klu fyena pndi mamam)

tunteja said...

caiyok sue