Friday, June 26, 2009

aPa YaNG PeNTiNG???...


KERJASAMA!!!..


Budak kecik pun reti dah lagu wonderpets tu. Tapi apa yang korang rasa bila satu pejabat ada yang hanya dok menumpang atas kerja korang jek? Sakit hati?..Marah?..Bengang?

Ada sesiapa yang boleh bagi cadangan bagaimana nak "nyah" mereka dari pandangan mata kita?

Membantu orang itu baik.. Tidak terlalu berkira pun baik juga..Tapi kalau kita asyik dipergunakan..itu namanya tidak baik untuk KESIHATAN .

8 comments:

GC said...

tulah yg dinamakan "dah bagi betis nak peha"... ^.^
bebawak besabar..tapi kalau dah ove sgt, kena sound jugak ^.^

Zonan said...

Assalamulaikum

Ko kan ade kayu hoki... Ko hayun jela

aloy_paradoks said...

kalau tau sedang diperdayakan.. kenapa terus dibiarkan...

The Hobbit Frodo said...

huahuahua kak sue ~ camner nak nyahkan?? xoxoxoxoxoxo .....

1) zam zam ala kazam ... nyahlah kau diterbangkan angin kus2 dr sini!!!

2) "hello 'nyah' ko hengat aku ni kucen wat sesuka ati ko!!! nyah ko dr sini!!!

3) Ambil kayu hoki dan nyahkan saja "beliau" .... muhkakakkaka

Linda Amri said...

wahai si kunang2,
aku merasa apa yang kau rasa,
kau rasa sakit aku pun rasa sakit,
kau rasa marah aku pun rasa marah,
kau rasa pahit aku pun rasa pahit,
nasib kita sama tapi kan kunang2,
anggap sahajalah itu cabaran,
kalau tak tahan sangat blah je lah dari situ!
kuang kuang kuang

bias® said...

lembu punya susu, sapi dapat nama. biasa lah tuh.

datomarsani said...

kalo nak nyahkan diorang, suruh diorang jadi mak nyah! hahaha!

emmm, kadang2 kita kena belajar kata "no".. takkan sampai bila2 nak jadi "yesman"?

atlet kan bleh mangamok secara tiba2? apa lg, mengamok je! =)

sue onn said...

Cik gc ---> tak kenyang kut mkn betis..

zonan --->w'salam zonan..kayu hoki rasanya tak sesuailah nak hempuk dia.

Bro Aloy ---> kalau kompeni nie den yang punya dah lama den kick out dia

Fordo ---> hehehe...aku takde koman dgn komen ko nie nain..hahahaha..

KAk linda ---> blah dari situ namanya pengecut kan?..napa tak kita hadapinya.. takkan aku yg kena blah..mana boleh aku yg keje situ dulu..dia yg patut aku nyahkan... ahaksss

Bias --> dari zaman dulu lembu memang malang kan..anak org minum susu lembu pun...anak itu tak panggil lembu itu ibu kan..


Dato ---> hehehe ...kang lah aku mengamuk dato..